Even kennis maken... 

Ik ben Gerda Munneke (1970), coach.  Ik wist nooit wat ik "later" wilde worden. Voordat ik in 2017 mijn praktijk startte, werkte ik onder andere als wervingsfunctionaris bij de Politie, als officemanager in de zorg, en als HR functionaris en officemanager in het bedrijfsleven. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven, kwam ik in aanraking met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me zoveel gebracht en ik wist: "Dit is wat ik te doen heb".  Ik ben toen een opleidingstraject ingestapt om me om te scholen tot counselor en coach.

Wie ben je, waarom doe je wat je doet, klopt het beeld dat je hebt van jezelf wel of kijk je naar jezelf door de bril van je omgeving? Het is interessant om te ontdekken wat er nog meer in je zit en waar je toe in staat bent en je niet langer tegen te laten houden! 

Ik heb geleerd om te leren vertrouwen op mijn intuïtie en mijn capaciteiten en de moed te ontwikkelen om de dingen op mijn manier te doen.   Soms betekent dat tegen de stroom in durven gaan om mezelf trouw te blijven.  Ik vind het een voorrecht om een tijdje met mensen mee te lopen en ze te coachen naar meer zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.   Jij bent zoveel meer dan je nu denkt!


Geen bla bla

Mensen komen graag bij mij omdat ze zichzelf kunnen zijn, ik ben geen "bla bla" type en iedereen is voor mij gelijk. Voor mij is het niet belangrijk wat je doet, maar wie je bent..  

Intuitie

Ik heb een goede intuïtie waardoor ik snel aanvoel wat er speelt. Ik houd jou die spiegel voor,  ik ben eerlijk.  Dat kan confronterend zijn, maar altijd liefdevol. Ik zie snel jouw pad naar groei en ik gun je dat.  Ik weet de juiste snaar te raken en mensen aan het denken te zetten zodat ze tot inzichten komen waar ze verder mee kunnen. 

Ups en downs 

Het leven is een mooie reis met ups en downs. Soms lopen dingen niet lekker of zit je jezelf in de weg en zie je over het hoofd wat je mogelijkheden zijn. Zonde om dan rond te blijven modderen en piekeren. 

Opleiding

Ik heb een driejarige opleiding op HBO niveau gedaan bij opleidingsinstituut Corael in de Bilt. Daarna heb ik nog een 4e jaar Stress- en Burnout coaching gedaan bij ICM.  Daarnaast heb ik mij ontwikkeld in codependency in relaties. Verder volg ik voortdurend trainingen (effectief sensitief, over hoogsensitiviteit), ben ik gecertifeerd DISC professional, ben ik gecertificeerd ACT Coach.  Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd en uitgelezen. Ik vind het fijn en waardevol om mij als coach te blijven ontwikkelen en volg dan ook voortdurend bijscholingen en trainingen. 

Methode 

Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en familie/tafelopstellingen.  Verder ben ik gecertificeerd ACT coach en DISC professional.

De eerste stap is de dapperste... de beslissing te nemen uit de cirkel van je gedachten te stappen en te starten met coaching! Je bent welkom. Contact/Tarieven

Gerda Munneke, counselor & coach