Gerda Munneke, counselor & coach

Welkom in mijn praktijk

Ik ben Gerda Munneke (1970), coach. Ik ben intuïtief maar nuchter, empathisch maar to the point, vriendelijk maar confronterend als het moet. 

Ik coach bij stress, perfectionisme, onzekerheid, faalangst, effectiever communiceren en grenzen aangeven.  Daarnaast begeleid ik mensen met burn-out klachten. 

Behalve dat ik een ervaringsdeskundige ben,  ben ik ook goed en degelijk opgeleid als Master Counselor & Coach en heb ik mij daarnaast gespecialiseerd in stress- en burn out begeleiding.  Dat vind ik belangrijk om te melden, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je terecht komt bij iemand die echt kennis van zaken heeft. 

Interesse voor de mens

Ik gun mensen zoveel meer in het leven. Er zit meestal veel meer in je dan er uit komt. We geloven niet altijd in onze talenten en kwaliteiten en soms is daar die bekende druppel die de emmer laat overlopen. Ik loop dan graag een stukje met je mee om je weer op weg te helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben hooggevoelig en combineer mijn kennis met mijn intuïtie. Hierdoor kan ik mensen goed aanvoelen en effectief helpen.

In 2017 startte ik met coachen. Voor die tijd heb ik gewerkt op het gebied van HRM en officemanagement bij overheid en bedrijfsleven.

Ik volg voortdurend trainingen en scholing om up to date te blijven.  Ook heb ik supervisie met de docenten van mijn opleiding en heb ik intervisie met vakgenoten. 

Ik ben getrouwd en woon met man, 2 puberzonen en katten in Emmeloord. Ik zing (solo en in een koor) en wandel graag in het bos. Verder ben ik een bourgondiër en ga ik graag naar Spanje..

Ik werk met doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en systemisch werk (familieopstellingen). Ik motiveer mensen om niet alleen te praten, maar vooral ook besluiten te nemen en actief dingen anders te gaan doen. Ik denk dat het hierdoor komt dat 85% van mijn klanten al binnen zes sessies heel tevreden mijn praktijk verlaten en daadwerkelijk tot verandering zijn gekomen. Soms duurt het wat langer, dat hangt af van jouw persoonlijke situatie.  

Wil je weten hoe ik jou help? Neem de proef op de som en boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.