Gerda Munneke, counselor & coach

Ik ben Gerda Munneke (1970)

Ik ben altijd al een gevoelig mens geweest.  Ik voelde heel veel aan, stemmingen, problemen...  En dat rijmde dan niet met hoe mensen zich lieten zien.  Ik voelde als kind al dat mensen hun kwetsbaarheid, zachtheid en onzekerheid verborgen.   Dus dat wat ik voelde en dat wat ik zag was niet hetzelfde.  

Ik ging twijfelen aan mijn eigen waarneming en probeerde mij vervolgens aan te passen, op zoek naar aansluiting met die ander.  

Inmiddels weet ik dat mijn gevoeligheid mijn grote kracht is.  Ik ben mijn talent gaan waarderen en dat is een omslagpunt in mijn leven geweest. Door mijzelf persoonlijk te ontwikkelen en veel opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van coaching weet ik dat ik hooggevoelig ben en een grote intuitie heb.  Nu zet ik mijn kennis, gevoel en intuitie in om mensen te helpen.  

In mijn praktijkruimte
In mijn praktijkruimte

Ik help mensen die vast dreigen te lopen omdat ze zo hun best doen om te voldoen. In plaats van zich af te vragen wat ze zelf willen en wat ze zelf nodig hebben.  Mensen die een sterke drive hebben om te leren en  zich persoonlijk te willen ontwikkelen. Zodat ze zich niet meer langer van de wijs laten brengen door de ruis om hen heen. En gaan geloven in hun kwaliteiten en wat ze deze wereld te bieden hebben. .  

Gevoelige mensen die veel te veel hun best doen om in het plaatje te passen en niet tekort te schieten. 

Spiegel

Best wel spannend, een coach die een spiegel is.  Durf jij dat aan?  Ik ben een nuchtere poldervrouw met beide voeten in de polderklei.  Maar ik heb wel de gave dat ik mensen kan lezen...  Ik zie jou en ik zie datgene wat je doet wat jou niet helpt. 

Grenzen stellen

Ik help mensen te ontdekken wat belangrijk voor ze is.  Dat ze zich niet weg hoeven laten blazen of ondergeschikt moeten maken aan anderen, maar mogen geloven in zichzelf.  Ik help ze op een rustige en duidelijke manier hun grenzen aan te geven. 

Geen bla bla

Mensen komen graag bij mij omdat ze zichzelf kunnen zijn, ik ben geen "bla bla" type en iedereen is voor mij gelijk. Voor mij is het niet belangrijk wat je doet, maar wie je bent.. Ik zie jou, met jouw talenten en onzekerheden.

Intuitie

Ik heb een goede intuïtie waardoor ik snel aanvoel wat er speelt. Ik houd jou die spiegel voor, ik ben eerlijk maar altijd liefdevol. Ik zie snel jouw pad naar groei en ik gun je dat. Ik weet de juiste snaar te raken en mensen aan het denken te zetten zodat ze tot inzichten komen waar ze verder mee kunnen.

Opleiding

Ik heb een driejarige opleiding op HBO niveau gedaan bij opleidingsinstituut Corael in de Bilt. Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en familieopstellingen.

Aanvullend, in het vierde opleidingsjaar, heb ik een opleiding stress- en burnoutcoaching afgerond bij ICM. 

Verder heb ik diverse trainingen (effectief sensitief, over hoogsensitiviteit), en talloze workshops gevolgd. Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd en uitgelezen. Ik vind het fijn en waardevol om mij als coach te blijven ontwikkelen.

De eerste stap is de dapperste... de beslissing te nemen uit de cirkel van je gedachten te stappen en te starten met het ontwikkelen van jezelf...   Je bent welkom. 

Je bent welkom voor een vrijblijvende kennismakingssessie, als jij wilt ervaren wat ik voor jou kan betekenen. Klik hier om een afspraak te maken