Gerda Munneke, counselor & coach                                     www.GerdaCoacht.nl

Wie ben ik?

Ik ben Gerda Munneke (1970), coach. Ik ben intuïtief maar nuchter, empathisch en to the point, vriendelijk maar confronterend als de situatie hier om vraagt.

Ik ben altijd al iemand geweest met interesse voor de psyche van mens. Waarom doe je wat je doet?  Hoe komt het dat je steeds tegen de zelfde soort dingen aan loopt? Wat geloof je over jezelf en wat geloof je over anderen? Welk effect hebben jouw gedachten en jouw manier van communiceren op de wereld om jou heen? Wat zie je over het hoofd? En hoe kun je jezelf versterken, zodat je krachtig en in verbinding met anderen in het leven staat?

Rustig, observerend en vriendelijk zie ik wat anderen vaak niet opvalt.  Hoor ik de woorden achter jouw verhaal en stel ik vragen. Vaak verhelderend.  Kwartjes die vallen. Mensen krijgen weer inzicht. Kunnen weer verder.  Aha momenten.  Weer gaan geloven in hun mogelijkheden in plaats van stagneren door moeilijkheden. 

Door mijn hooggevoeligheid en spirituele inslag (wat niet het zelfde is als zweverig) bekijk ik zaken vanuit een ander perspectief.  Ik kan confronteren als het moet. Altijd met respect,  liefde en compassie. 

Ik heb een driejarige opleiding op HBO niveau gedaan bij opleidingsinstituut Corael in de Bilt. Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en systemisch werk (familieopstellingen).

Verder heb ik diverse trainingen (effectief sensitief, over hoog sensitiviteit), en talloze workshops (persoonlijke ontwikkeling, familieopstellingen) gevolgd. Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd en uitgelezen. Ik vind het fijn en waardevol om mij als coach te blijven ontwikkelen.

De eerste stap is de dapperste... de beslissing te nemen om te onderzoeken of het anders kan dan jij denkt, zelf de regie te nemen, te groeien als mens... Je bent welkom. Contact

Wil je weten hoe ik jou help? Vraag een gratis sessie aan en ontvang waardevolle tips, toegespitst op jouw situatie.