Gerda Munneke, counselor & coach                                     www.GerdaCoacht.nl

Wie ben ik?

Ik ben Gerda Munneke (1970), coach. Ik ben intuïtief maar nuchter, empathisch en to the point, vriendelijk maar confronterend als de situatie hier om vraagt.

Mensen komen graag bij mij omdat ze zichzelf kunnen zijn, ik ben geen "bla bla" type en iedereen is voor mij gelijk. Voor mij is het niet belangrijk wat je doet, maar wie je bent..   Ik ben hoogsensitief,  wat niet het zelfde is als zweverig. Met mijn beide benen op de grond voel ik snel aan wat er speelt en voel ik aan wat iemand nodig heeft. Ik weet de juiste snaar te raken en mensen aan het denken te zetten zodat ze tot inzichten komen waar ze verder mee kunnen.

Toen ik zelf ooit bij een coach kwam, werd ik zo enthousiast dat ik ben gaan studeren en er mijn beroep van heb gemaakt. Omdat het bevrijdend werkt om vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken. Omdat je daardoor stappen gaat zetten die je anders niet- of veel later - gezet zou hebben. Zo heb ik geleerd hoe ik prioriteit kan maken van mijn eigen wensen en doelen.  En dat ik daarmee niet de verbinding verlies met de mensen om mij heen. Het is en-en, niet of-of... Het resultaat is o.a. dat ik mijn eigen praktijk heb opgezet en doe wat ik het liefste doe, mensen helpen om over hun eigen onzekerheden en valkuilen heen te stappen.

Ik heb een driejarige opleiding op HBO niveau gedaan bij opleidingsinstituut Corael in de Bilt. Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en systemisch werk (familieopstellingen).

Verder heb ik diverse trainingen (effectief sensitief, over hoog sensitiviteit), en talloze workshops (persoonlijke ontwikkeling, familieopstellingen) gevolgd. Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd en uitgelezen. Ik vind het fijn en waardevol om mij als coach te blijven ontwikkelen.

De eerste stap is de dapperste... de beslissing te nemen om te onderzoeken of het anders kan dan jij denkt, zelf de regie te nemen, te groeien als mens... Je bent welkom. Contact

Wil je weten hoe ik jou help? Vraag een gratis sessie aan en ontvang waardevolle tips, toegespitst op jouw situatie.