Even kennis maken... 

Ik ben Gerda Munneke (1970), coach.  Voordat ik in 2017 mijn praktijk startte, werkte ik onder andere als wervingsfunctionaris bij de Politie, als officemanager in de zorg, en als HR functionaris en officemanager in het bedrijfsleven. Tijdens een uitdagende periode in mijn leven, kwam ik in aanraking met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me zoveel gebracht. Ik was altijd maar aan het pleasen en bezig het vooral goed te doen voor anderen. Ik mocht niet lastig zijn. Ik deed wel een stapje opzij.  En dat maakte mij op den duur niet gelukkig. Sterker nog, mensen liepen over mij heen omdat ik mijn grenzen niet duidelijk stelde en door steeds maar met anderen bezig te zijn, vergat ik mijn eigen leven te leiden.  Dankzij coaching en persoonlijke ontwikkeling heb ik een grote groei doorgemaakt en werd tevens mijn interesse in het vak gewekt. 

Ik  ben toen een opleidingstraject ingestapt van drie jaar op HBO niveau om me om te scholen tot counselor en coach.  

Geen bla bla

Mensen komen graag bij mij omdat ze zichzelf kunnen zijn, ik ben geen "bla bla" type. Ik ben spiritueel en hooggevoelig, maar tegelijkertijd nuchter en doortastend.  

Spritueel / Intuitief

Ik heb een goede intuïtie waardoor ik snel aanvoel wat er speelt. Mijn kracht is dat ik kan intunen op mensen en de juiste vragen weet te stellen.  Hierdoor kom ik snel tot de kern. 

Opleiding

Iedereen mag zich coach noemen in Nederland.  Daarom vind ik het belangrijk te melden dat ik een drie jarige opleiding op HBO gevolgd heb (Master Counseling en Coaching).  Daarna heb ik de opleiding Stress- en Burnout coaching gedaan bij ICM, gevolgd door de opleiding ACT (Acceptance & Commitment Therapy). 

Daarnaast ben ik opgeleid als DISC professional en ben ik Enneagram-expert. Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd.  Ik blijf mij ontwikkelen en volg dan ook voortdurend bijscholingen en trainingen.  Ik heb zes keer per jaar intervisie met vakgenoten, om te blijven reflecteren op mijn werk als coach.  

Methode 

Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik heb geen standaard protocol, want iedereen is anders en heeft iets anders nodig. Ik pas mijn begeleiding aan op de vraag van de client. 

En verder...

Ik houd van zingen en spelen in het theater. Ik wandel graag in de natuur.  Ik houd van katten.  Ik ben eigenlijk introvert, maar heb ook zeker een extravert kantje.  Ik houd enorm van gezelligheid en lekker eten en doe regelmatig nieuwe dingen in mijn leven, ik wil graag van alles ervaren. 

Waar kan ik jou mee helpen? Durf jij de eerste stap te zetten?  Je bent welkom. Contact/Tarieven

Gerda Munneke, counselor & coach