Gerda Munneke, counselor & coach

Ik ben Gerda Munneke (1970)

Ik ben altijd al een gevoelig mens geweest.  Ik voelde als kind al dat mensen hun kwetsbaarheid, zachtheid en onzekerheid verborgen achter een masker van sterk zijn, onaantastbaar zijn.  Ik voelde dus dat er (vaak onbewust)  een houding aangemeten werd waardoor de echte persoon niet zichtbaar werd en dat verwarde mij en maakte mij onzeker.  Ik ging twijfelen aan mijn eigen waarneming en probeerde mij vervolgens aan te passen, op zoek naar aansluiting met die ander. 

Dit is heel erg vermoeiend, door te twijfelen aan mijzelf voelde ik mij lusteloos en kwam ik niet tot mijn recht. 

Inmiddels weet ik dat mijn gevoeligheid mijn grote kracht is.  Ik ben mijn talent gaan waarderen en dat is een omslagpunt in mijn leven geweest. Door mijzelf persoonlijk te ontwikkelen en veel opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van coaching weet ik dat ik hooggevoelig ben en een grote intuitie heb.  Nu zet ik mijn kennis, gevoel en intuitie in om mensen te helpen.  

In mijn praktijkruimte
In mijn praktijkruimte

Ik help mensen die vast dreigen te lopen of zich persoonlijk willen ontwikkelen. Mensen die sterker willen worden en groeien.  Mensen die angst, onzekerheid en perfectionisme het hoofd willen bieden.  

Gevoelige mensen die veel te veel hun best doen om in het plaatje te passen en niet tekort te schieten. 

Grenzen stellen

Ik help mensen te ontdekken wat belangrijk voor ze is.  Dat ze zich niet weg hoeven laten blazen of ondergeschikt moeten maken aan anderen, maar mogen geloven in zichzelf.  Ik help ze op een rustige en duidelijke manier hun grenzen aan te geven. 

Geen bla bla

Mensen komen graag bij mij omdat ze zichzelf kunnen zijn, ik ben geen "bla bla" type en iedereen is voor mij gelijk. Voor mij is het niet belangrijk wat je doet, maar wie je bent.. Ik zie jou, met jouw talenten en onzekerheden.

Intuitie

Ik heb een goede intuïtie waardoor ik snel aanvoel wat er speelt. Ik houd jou die spiegel voor, ik ben eerlijk maar altijd liefdevol. Ik zie snel jouw pad naar groei en ik gun je dat. Ik weet de juiste snaar te raken en mensen aan het denken te zetten zodat ze tot inzichten komen waar ze verder mee kunnen.

Opleiding

Ik heb een driejarige opleiding op HBO niveau gedaan bij opleidingsinstituut Corael in de Bilt. Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en de basis van familieopstellingen.

Daarna heb ik een opleiding stress- en burnoutcoaching afgerond bij ICM. 

Verder heb ik diverse trainingen (effectief sensitief, over hoogsensitiviteit), en talloze workshops (persoonlijke ontwikkeling, familieopstellingen) gevolgd. Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd en uitgelezen. Ik vind het fijn en waardevol om mij als coach te blijven ontwikkelen.

De eerste stap is de dapperste... de beslissing te nemen uit de cirkel van je gedachten te stappen en te starten met coaching! Je bent welkom. 

Je bent welkom voor een vrijblijvende kennismakingssessie, als jij wilt ervaren wat ik voor jou kan betekenen. Klik hier om een afspraak te maken