Gerda Munneke, counselor & coach

Duidelijk, nuchter, sensitief, vriendelijk, liefdevol confronterend

Dat zijn de woorden die mij, Gerda Munneke (1970) omschrijven.  

Ik gun mensen zoveel meer in het leven. Mijn hart gaat uit naar mensen die vast dreigen te lopen door angst of onzekerheid,  die het moeilijk vinden grenzen aan te geven of zichzelf te profileren. 

Ik ken het gevoel. En ik gun het jou als geen ander om hiermee te leren dealen en je niet meer te laten beperken. We geloven niet altijd in onze talenten en mogelijkheden.  Ik loop graag een stukje met je mee om je verder te helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Ik ben hooggevoelig en combineer mijn kennis met mijn intuïtie. Hierdoor kan ik mensen goed aanvoelen en effectief helpen.

In 2017 startte ik met coachen. Voor die tijd heb ik gewerkt op het gebied van HRM en officemanagement bij overheid en bedrijfsleven.

Ik ben gediplomeerd Master counselor en coach. Hiervoor heb ik een drie jarige opleiding gevolgd bij Corael opleidingen in De Bilt.  

Daarnaast heb ik nog een specialisatiestudie gedaan om mensen met stress- en burn out klachten goed te kunnen begeleiden. 

Ik volg voortdurend trainingen en scholing om up to date te blijven. Ook heb ik supervisie met de docenten van mijn opleiding en heb ik intervisie met vakgenoten. 

Ik ben getrouwd en woon met man, 2 puberzonen en 2 katers in Emmeloord. Ik zing graag (solo en in een koor). Ik ben geen fanatieke sporter maar houd wel erg van wandelen. 

Op vakantie ga ik het liefst naar hoge bergen of de zee in Frankrijk of Spanje.  

In mijn praktijkruimte
In mijn praktijkruimte