Gerda Munneke, counselor & coach

Ik gun mensen zoveel meer in het leven

Dat is de reden waarom ik, Gerda Munneke (1970) mijn coachpraktijk heb geopend in 2017, na het volgen van vier jaren HBO opleiding op het gebied van couseling en coaching. 

Mijn hart gaat uit naar mensen die vast dreigen te lopen door onzekerheid, perfectionisme of angst,  die het moeilijk vinden grenzen aan te geven en hun potentieel tot uiting te brengen. 

Ik zie altijd het goede van anderen en zal hier de nadruk op leggen.

Ik help je te relativeren in alles wat je denkt te moeten zijn en te moeten doen om geaccepteerd te worden. Ik moedig je aan keuzes te maken die jou als persoon dienen. En die daarmee jouw omgeving dienen.

Ik geloof dat wij allemaal deel zijn van een groter geheel. Ik stimuleer jou om jouw plek in dit grote geheel in te nemen en zelfkritiek te veranderen in aanmoedigen van jezelf en geloven in jezelf.

Ik geloof dat wij allemaal evenwaardig aan elkaar zijn, even belangrijk, dat ieders unieke talenten er toe doen.

Ik ben een rustige, vriendelijke, zorgzame en sterke persoonlijkheid.

Ik laat iedereen in zijn waarde. Ik zorg voor een plezierige en veilige sfeer maar tegelijkertijd zal ik niet nalaten je te confronteren op die punten waar ik groei zie in jouw leven.

Mensen voelen zich bij mij op hun gemak. Ze voelen zich gezien bij mij. Ik ben onpartijdig en kan mensen confronteren zonder dat ze zich gecorrigeerd voelen. Ik kan mensen motiveren tot verandering omdat ze begrijpen dat deze verandering hun leven een positieve wending geeft.

Mijn wens is dat jij en ik, de mensheid, onze maskers van sterk zijn, onschendbaar zijn, af durven te zetten zodat de echte persoonlijkheden naar voren kunnen komen. Met alle goede en lastige kanten. Hoe aantrekkelijk is de echte binnenkant, in plaats van de schijnbaar perfecte buitenkant?

Je bent welkom voor een vrijblijvende kennismakingssessie, als jij wilt ervaren wat ik voor jou kan betekenen. Klik hier om een afspraak te maken

In mijn praktijkruimte
In mijn praktijkruimte