Even kennis maken... 

Ik ben Gerda Munneke (1970), coach.  Voordat ik in 2017 mijn praktijk startte, werkte ik onder andere als wervingsfunctionaris bij de Politie, als officemanager in de zorg, en als HR functionaris en officemanager in het bedrijfsleven. Tijdens een uitdagende periode in mijn leven, kwam ik in aanraking met coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me zoveel gebracht en ik wist: "Dit is wat ik te doen heb", het voelde als eindelijk weten wat je 'later'  wilt worden.  Ik ben toen een opleidingstraject ingestapt van drie jaar op HBO niveau om me om te scholen tot counselor en coach en sindsdien voel ik me als een vis in het water.

Wie ben je, waarom doe je wat je doet, klopt het beeld dat je hebt van jezelf wel of kijk je naar jezelf door de bril van je omgeving? Het is interessant om te ontdekken wat er nog meer in je zit en waar je toe in staat bent en je niet langer tegen te laten houden! 


Geen bla bla

Mensen komen graag bij mij omdat ze zichzelf kunnen zijn, ik ben geen "bla bla" type, het masker mag af. Ik ben nuchter en doortastend. 

Intuitie

Ik heb een goede intuïtie waardoor ik snel aanvoel wat er speelt. Ik houd jou die spiegel voor,  ik ben eerlijk.  Dat kan confronterend zijn, maar altijd liefdevol. Ik zie snel jouw pad naar groei en ik gun je dat.  Ik weet de juiste snaar te raken en mensen aan het denken te zetten zodat ze tot inzichten komen waar ze verder mee kunnen. 

 Kwaliteit / keurmerk Coachfinder

Er zijn duizenden coaches in Nederland. Maar vaak zie je niet wie echt goed is. Daarom ben ik aangesloten bij Coachfinder, hier vind je alleen coaches die een serieuze, gecertificeerde opleiding hebben gevolgd. (Getoetst door Coachfinder)

Opleiding

Na mijn driejarige HBO-opleiding bij Corael (Master Counseling en Coaching)  ben ik in 2017 begonnen met coachen.  Daarna heb ik de opleiding Stress- en Burnout coaching gedaan bij ICM, gevolgd door de opleiding ACT coach (Acceptance & Commitment Therapy).  Daarnaast ben ik opgeleid als DISC professional.   Over coaching en persoonlijke ontwikkeling raak ik nooit uitgeleerd en uitgelezen. Ik vind het fijn en waardevol om mij als coach te blijven ontwikkelen en volg dan ook voortdurend bijscholingen en trainingen en intervisie met vakgenoten. 

Methode 

Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik heb geen standaard protocol, want iedereen is anders en heeft iets anders nodig. Ik pas mijn begeleiding aan op de vraag van de client. 

En verder...

Woon ik in Emmeloord met mijn partner, twee zonen en onze kat. Ik houd van zingen en spelen in het theater. Ik ben niet sportief maar wandel wel graag in de natuur.  Ik ben eigenlijk introvert, maar heb ook een extravert kantje.  Ik heb het daarna wel nodig om alleen te zijn en weer op te laden, thuis of in de natuur. Ik houd enorm van gezelligheid en lekker eten en doe regelmatig nieuwe dingen in mijn leven, ik wil graag van alles ervaren. 

Waar kan ik jou mee helpen? Durf jij de eerste stap te zetten?  Je bent welkom. Contact/Tarieven

Gerda Munneke, counselor & coach