Gerda Munneke, counselor & coach

Wie ben ik?

Ik ben Gerda Munneke (1970), coach. Ik ben intuïtief maar nuchter, empathisch en tegelijkertijd confronterend als de situatie hier om vraagt.   Ik heb altijd gewerkt in het bedrijfsleven en bij de overheid op het gebied van HRM en Officemanagement. In 2015 ging het roer om en ben ik gaan studeren om mij als coach te kunnen vestigen. 

Sinds 2017 heb ik een eigen praktijk. Na 3 jaren studie op HBO niveau bij opleidingsinstituut Corael in de Bilt ben ik gediplomeerd Master Coach. 

Momenteel volg ik een verdiepingsstudie in stress- en burn out begeleiding die ik in december 2019 hoop af te ronden. Verder volg ik voortdurend trainingen om up to date te blijven.  (over hoog sensitiviteit, familie-opstellingen, omgaan met conflicten etc.) en heb ik supervisie. 

Ik ben getrouwd en woon met man, 2 puberzonen en katten in Emmeloord. Ik zing (solo en in een koor) en wandel graag in het bos. Verder ben ik een bourgondiër en ga ik graag naar Spanje..

Interesse voor de mens 

Ik gun mensen zoveel meer in het leven. Meer rust, vrijheid en vertrouwen in hun mogelijkheden. Persoonlijke groei om zichzelf beter te kunnen manifesteren, privé en op het werk. Daar probeer ik met mijn coachtrajecten een steentje aan bij te dragen.  Ik ben hooggevoelig en combineer mijn kennis met mijn intuïtie. Hierdoor kan ik mensen goed aanvoelen en effectief helpen.

Ik help bij stress, perfectionisme, onzekerheid,  faalangst, effectiever communiceren . Soms hebben mensen alleen behoefte een paar gesprekken om weer verder te kunnen. Vaker wil men werken aan persoonlijke ontwikkeling en beter om kunnen gaan met lastige dingen in het werk of het leven.  Daarnaast begeleid ik mensen met burn-out klachten. 

Ik ben geschoold in doeltreffende psychologische stromingen, die elkaar aanvullen en versterken. Ik maak gebruik van het Enneagram, NLP, Transactionele Analyse en systemisch werk (familieopstellingen).

De eerste stap is de dapperste... de beslissing te nemen om te onderzoeken of het anders kan dan jij denkt, zelf de regie te nemen, te groeien in je ontwikkeling.. Je bent welkom. Contact

Wil je weten hoe ik jou help? Vraag een gratis sessie aan en ontvang waardevolle tips, toegespitst op jouw situatie.