Wat anderen zeggen

Beste Gerda,
Nogmaals hartelijk dank voor het kennismakingsgesprek en het goede advies, erg fijn dat we binnen korte tijd al een stapje verder zijn gekomen.

Bij deze dan ook nog een paar woorden over wat ik van ons/jou vond:
"Ik heb Gerda via coachfinder gevonden. Na een eerste bericht nam Gerda al gauw contact op om ons kennismakingsgesprek (online) in te plannen. Met goede en juist gestelde vragen, had Gerda al gauw een idee wat voor een coachingstraject mij zou kunnen helpen en waar het dwars zit.
Ik vond Gerda een erg fijn en doelgericht persoon, en ze heeft binnen één gesprek ervoor kunnen zorgen dat ik al een stapje verder kom. Zou ik nog eens niet verder komen, zal ik zeker nog eens op haar terug komen."
Ik zal een weekje Emmeloord wellicht eens overwegen :)
Hartelijke groet, 

Positief: Professionaliteit

Ik heb Gerda ervaren als een hele fijne coach die goed luistert en goed laat reflecteren. Mede door haar bevindingen heb ik stappen gezet die ik eerder niet durfde te zetten. Voor herhaling vatbaar! 

"Ik heb Gerda leren kennen als een begripvolle vrouw met een groot inlevingsvermogen. Tegelijkertijd is zij kordaat en doortastend in haar manier van werken. Ze weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Ze helpt je om het heft weer in eigen hand te nemen en tot verandering te komen. Met haar positieve instelling coacht zij vrouwen oprecht naar meer (zelf)vertrouwen".    

Gerda is een hele vriendelijke, rustige maar toch scherpe coach.  De gesprekken met Gerda boden mij rust en overzicht.  Na een moeilijke tijd van problemen in de privesfeer vond ik weer vertrouwen en richting in mijn leven.  De gesprekken waren stuk voor stuk eyeopeners voor me.  Ik kan Gerda van harte aanbevelen.


Gerda is een erg fijn persoon. De gesprekken met haar heb ik als heel waardevol ervaren. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en veilig bij haar. Zij heeft mij handvatten gegeven hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan. De benadering van Gerda heeft mij veel goede inzichten opgeleverd. 

Op mijn werk stagneerde ik steeds vaker omdat ik last had van faalangst. Ik had de neiging dingen voor me uit te schuiven en vond het moeilijk beslissingen te nemen. Ik dacht dat ik alles moet weten en wilde het allemaal zelf uitzoeken. Door in gesprek te gaan met Gerda ben ik erachter gekomen wat ik wilde bereiken hoe hoe ik dat kan realiseren. Het was fijn om te kunnen sparren hierover". 

Wil jij ook je referentie achterlaten? 

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je je jouw ervaring met mij delen.  Ik plaats deze dan desgewenst anoniem op de website.  Ik respecteer jouw privacy.  Dank je wel!