Wat anderen zeggen

Ik vond het heel bijzonder hoe Gerda al tijdens het eerste gesprek naar boven kon halen waar het precies om ging.  Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Ik zal Gerda zeker aanraden als coach. 

Positief: Professionaliteit

Ik heb Gerda ervaren als een hele fijne coach die goed luistert en goed laat reflecteren. Mede door haar bevindingen heb ik stappen gezet die ik eerder niet durfde te zetten. Voor herhaling vatbaar! 

"Ik heb Gerda leren kennen als een begripvolle vrouw met een groot inlevingsvermogen. Tegelijkertijd is zij kordaat en doortastend in haar manier van werken. Ze weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Ze helpt je om het heft weer in eigen hand te nemen en tot verandering te komen. Met haar positieve instelling coacht zij vrouwen oprecht naar meer (zelf)vertrouwen".    

Gerda is een hele vriendelijke, rustige maar toch scherpe coach.  De gesprekken met Gerda boden mij rust en overzicht.  Na een moeilijke tijd van problemen in de privesfeer vond ik weer vertrouwen en richting in mijn leven.  De gesprekken waren stuk voor stuk eyeopeners voor me.  Ik kan Gerda van harte aanbevelen.


Gerda is een erg fijn persoon. De gesprekken met haar heb ik als heel waardevol ervaren. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en veilig bij haar. Zij heeft mij handvatten gegeven hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan. De benadering van Gerda heeft mij veel goede inzichten opgeleverd. 

Op mijn werk stagneerde ik steeds vaker omdat ik last had van faalangst. Ik had de neiging dingen voor me uit te schuiven en vond het moeilijk beslissingen te nemen. Ik dacht dat ik alles moet weten en wilde het allemaal zelf uitzoeken. Door in gesprek te gaan met Gerda ben ik erachter gekomen wat ik wilde bereiken hoe hoe ik dat kan realiseren. Het was fijn om te kunnen sparren hierover". 

Wil jij ook je referentie achterlaten? 

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je je jouw ervaring met mij delen.  Ik plaats deze dan desgewenst anoniem op de website.  Ik respecteer jouw privacy.  Dank je wel!