Wat anderen zeggen


"Gerda is een erg fijn persoon. De gesprekken met haar heb ik als heel waardevol ervaren. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en veilig bij haar. Zij heeft mij handvatten gegeven hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan. De benadering van Gerda heeft mij veel goede inzichten opgeleverd. 


""Ik voelde me veilig en begrepen. Gerda is net als ik hooggevoelig en ze begrijpt waar ik tegen aan loop. Ik heb geleerd te onderscheiden wat van mij is en wat van de ander. Ik hoef de wereld niet op mijn nek te nemen" 


""Gerda kan buitengewoon goed luisteren. Ze is doortastend en komt snel tot de kern. Daarnaast heeft ze humor en relativeringsvermogen.  Ik weet nu beter wat ik wil, en kan dit beter verwoorden. Ik durf meer voor mezelf te gaan staan en knopen door te hakken. " 

" Op mijn werk stagneerde ik vaak omdat ik last had van faalangst.  Ik had de neiging dingen voor me uit te schuiven.  Ik dacht dat ik alles moest weten en wilde het allemaal zelf uitzoeken. Door in gesprek te gaan met Gerda ben ik erachter gekomen wat ik wil bereiken en hoe ik dat kan realiseren. Het was fijn om te kunnen sparren hierover". 


Wil je weten hoe ik je help? Klik dan hier