Wat anderen zeggen

"Gerda is een erg fijn persoon. De gesprekken met haar heb ik als heel waardevol ervaren. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en veilig bij haar. Zij heeft mij handvatten gegeven hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan. De benadering van Gerda heeft mij veel goede inzichten opgeleverd". 

"Ik heb Gerda leren kennen als een begripvolle vrouw met een groot inlevingsvermogen. Tegelijkertijd is zij kordaat en doortastend in haar manier van werken. Ze weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Ze helpt je om het heft weer in eigen hand te nemen en tot verandering te komen. Met haar positieve instelling coacht zij vrouwen oprecht naar meer (zelf)vertrouwen".    

"Op mijn werk stagneerde ik steeds vaker omdat ik last had van faalangst. Ik had de neiging dingen voor me uit te schuiven en vond het moeilijk beslissingen te nemen. Ik dacht dat ik alles moet weten en wilde het allemaal zelf uitzoeken. Door in gesprek te gaan met Gerda ben ik erachter gekomen wat ik wilde bereiken hoe hoe ik dat kan realiseren. Het was fijn om te kunnen sparren hierover". 

"Gerda kan buitengewoon goed luisteren. Ze is doortastend en komt snel  tot de kern. Daarnaast heeft ze humor en relativeringsvermogen. Ik weet nu beter wat ik wil en kan dit beter verwoorden. Ik durf meer voor mezelf te gaan staan en knopen door te hakken". 


Wil jij ook je referentie achterlaten? 

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je je jouw ervaring met mij als coach delen.  Ik plaats deze dan desgewenst anoniem op de website.  Ik respecteer jouw privacy.  Dank je wel!