Mijn manier van coachen is praktisch en oplossingsgericht.  We gaan in gesprek over de dingen waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt. Je gaat ontdekken wat bij jou de oorzaken zijn van stress en spanning.  We onderzoeken wat jij nodig hebt om verandering ten gunste van jezelf te realiseren en ik motiveer je om deze stappen ook te gaan zetten, zodat jij jouw doelen gaat bereiken.  Je leert hoe je jezelf kunt versterken en je veerkracht weer terug kunt krijgen.  Daarnaast besteed ik aandacht aan communicatie, zodat je je grenzen aan kunt geven, steviger in je schoenen staat en op een goede manier op anderen kunt reageren. 

Gemiddeld zijn er zes sessies voor nodig om echte verandering op gang te brengen en daarom heb ik hier een pakket van gemaakt. Het is ook mogelijk om losse sessies af te nemen.  

Neem gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie.

Aanbod / tarieven

Kennismakingssessie


gratis

Ontwikkeltraject 

6 gesprekken van 75 minuten. Inclusief persoonlijkheidsanalyse met het Enneagram

€545

Losse (focus)sessie

Anderhalf uur focussen op jouw vraagstuk

€ 95

Persoonlijkheidsanalyse met Enneagram

in twee sessies een blauwdruk van jouw persoonlijkheid, met rapport en tips voor ontwikkeling. een Quick start voor je ontwikkeling

€200

Een dagdeel individuele coaching

3 uur (ochtend of middag) werken aan 1 vraagstuk, bijvoorbeeld grenzen aan geven

€195

Prijzen voor particulieren inclusief BTW.  Wordt coaching vergoed door werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW.    Betaling in termijnen is mogelijk. Een andere invulling gewenst? Offerte op maat? Vraag naar de mogelijkheden!  Online coaching is ook mogelijk. 

Meer weten? Bel 06-22018694

Contactformulier

Ik ga zorgvuldig om met je privacy en verstrek jouw gegevens niet aan derden.