Mijn manier van coachen is oplossingsgericht.  We gaan in gesprek over de dingen waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt. Je gaat ontdekken wat de oorzaken zijn van stress en spanning.  We onderzoeken wat jij graag anders zou willen en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen. Kortom: wat jij nodig hebt om  verandering ten gunste van jezelf te realiseren.  Daarnaast besteed ik aandacht aan communicatie. (Grenzen aangeven, wat wil je, contact maken,  jij in relatie tot de ander). 

Ik sta erom bekend snel de vinger op de zere plek te leggen. Mijn begeleiding is praktisch, met veel empathie maar ook confronterend.  

Je leert hoe jij jezelf kunt versterken en hoe je je veerkracht weer terug kunt krijgen. Je leert te beslissen wat er klopt en wat niet. Om te gaan met je valkuilen. Je gaat steviger in je schoenen staan en leert hoe je op een goede manier voor jezelf op kunt komen en op anderen te reageren. Hoe je keuzes leert maken die goed voor jou zijn. 

Gemiddeld zijn er zes sessies voor nodig om echte verandering op gang te brengen en daarom heb ik hier een pakket van gemaakt. Het is ook mogelijk om losse sessies af te nemen.  

Aanbod / tarieven

Kennismakingssessie


gratis

Ontwikkeltraject 

6 gesprekken van 75 minuten, inclusief persoonlijkheidsanalyse met het Enneagram

€545

Losse (focus)sessie

Anderhalf uur focussen op jouw vraagstuk

€ 95

Persoonlijkheidsanalyse met Enneagram

in twee sessies, met rapport en tips voor ontwikkeling. een Quick start voor je ontwikkeling

€200

Een dagdeel individuele coaching

3 uur (ochtend of middag) werken aan 1 vraagstuk, bijvoorbeeld effectieve communicatie

€195

Prijzen voor particulieren inclusief BTW.  Wordt coaching vergoed door werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW.    Betaling in termijnen is mogelijk. Een andere invulling gewenst? Offerte op maat? Vraag naar de mogelijkheden!  Online coaching is ook mogelijk. 

Meer weten? Bel 06-22018694

Contactformulier

Ik ga zorgvuldig om met je privacy en verstrek jouw gegevens niet aan derden.