We gaan in gesprek, precies over die dingen waar jij tegen aan loopt. Je gaat ontdekken wat je anders zou willen, wat voor jou van belang is, en natuurlijk:  welke invloed je zelf hebt en hoe je verandering kunt realiseren.  Daarnaast besteed ik ook aandacht aan communicatie. (Grenzen aangeven, wat wil je, contact maken,  jij in relatie tot de ander). 

Ik sta erom bekend snel de vinger op de zere plek te leggen. Mijn begeleiding is praktisch, met veel empathie en af en toe een liefdevolle duw in je rug!

Je leert hoe jij jezelf kunt versterken en hoe je veerkracht weer terug kunt krijgen. Je leert te beslissen wat er klopt en wat niet. Om te gaan met je valkuilen. Je gaat steviger in je schoenen staan en leert hoe je op een goede manier voor jezelf op kunt komen en op anderen te reageren. Hoe je keuzes leert maken die goed voor jou zijn. 

Gemiddeld zijn er zes sessies voor nodig om echte verandering op gang te brengen en daarom heb ik hier een pakket van gemaakt. Het is echter ook mogelijk losse sessie af te nemen.   

Aanbod / tarieven

Kennismakingssessie


gratis

Ontwikkeltraject 

6 gesprekken van 75 minuten, inclusief persoonlijkheidsanalyse met het Enneagram

€545

Losse (focus)sessie

Anderhalf uur focussen op jouw vraagstuk

€ 95

Persoonlijkheidsanalyse met Enneagram

in twee sessies, met rapport en tips voor ontwikkeling. een Quick start voor je ontwikkeling

€200

Een dagdeel individuele coaching

3 uur (ochtend of middag) werken aan 1 vraagstuk, bijvoorbeeld effectieve communicatie

€195

Prijzen voor particulieren inclusief BTW.  Wordt coaching vergoed door werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW.    Betaling in termijnen is mogelijk. Een andere invulling gewenst? Offerte op maat? Vraag naar de mogelijkheden!  Online coaching is ook mogelijk. 

Meer weten? Bel 06-22018694

Contactformulier

Ik ga zorgvuldig om met je privacy en verstrek jouw gegevens niet aan derden.