Mijn aanbod

Ik start altijd met een vrijblijvend, ori├źnterend gesprek. Natuurlijk om kennis te maken maar ook om jouw coachvraag helder te krijgen. Belangrijk is dat er een wederzijdse "klik" is en dat jij er vertrouwen in hebt. Alleen dan kan ik je effectief coachen. Je ervaart meteen hoe ik te werk ga.  Mijn coachtraject is altijd op maat gemaakt voor jou, jij krijgt wat jij nodig hebt.  Vervolgens begeleid ik jou in vijf tot tien sessies op weg naar jouw doelen. 

Tijdens het coachtraject houd ik je de spiegel voor en nodig ik je uit om op een andere manier naar jezelf en je situatie te kijken.

Je wordt je bewust van de effecten van jouw manier van denken en doen en hoe je communiceert.  Met deze bewustwording start voor jou de weg naar verandering, waarbij ik je zal begeleiden en aanmoedigen om het anders te gaan doen.  Veel werkgevers hebben de mogelijkheid om coaching te financieren vanuit het opleidingsbudget. Vraag er eens naar! 

 Prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW.  Heb jij een bedrijf, of krijg je de sessies vergoed door je werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW. Coaching kan door de werkgever worden betaald uit het budget scholing en opleiding. 

Meer weten?  Vul dan hieronder het contactformulier in of bel:                          06-22018694

Contactformulier

Ik ga zorgvuldig om met je privacy en verstrek jouw gegevens niet aan derden.