Mijn manier van coachen is praktisch en oplossingsgericht.  Je gaat ontdekken wat bij jou de oorzaken zijn van stress en het twijfelen aan jezelf. .  We gaan heel praktisch aan de slag met wat zich in jouw leven speelt en waar je hulp bij nodig hebt. We onderzoeken wat jij nodig hebt om verandering ten gunste van jezelf te realiseren en ik motiveer je om deze stappen ook te gaan zetten, zodat jij jouw doelen gaat bereiken.  Je leert hoe je jezelf kunt versterken en je veerkracht weer terug kunt krijgen.  Daarnaast besteden we aandacht aan de manier waarop je communiceert met de mensen om je heen.  We oefenen met een nieuwe manier van communiceren,  zodat je niet meer bang bent om je grenzen aan te geven, je steviger in je schoenen staat en op een goede manier op anderen kunt reageren. 

Gemiddeld zijn er zes sessies voor nodig om echte verandering op gang te brengen en daarom heb ik hier een pakket van gemaakt. Het is ook mogelijk om losse sessies af te nemen.  

Neem gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie.

Aanbod / tarieven

Ontwikkeltraject 

6 gesprekken van 75 minuten

€545

Losse (focus)sessie / dilemma op tafel sessie

Anderhalf uur focussen op jouw vraagstuk

€ 95

Coachfinder actie: 50 minuten online coaching voor 50 Euro

Op korte termijn een coachgesprek? kan vaak al binnen 48 uur uur. 

€ 50

Prijzen voor particulieren inclusief BTW.  Wordt coaching vergoed door werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW.    Betaling in termijnen is mogelijk. Een andere invulling gewenst? Offerte op maat? Vraag naar de mogelijkheden!  Online coaching is ook mogelijk. 

Meer weten? Bel 06-22018694

Contactformulier

Ik ga zorgvuldig om met je privacy en verstrek jouw gegevens niet aan derden.