Mijn aanbod

Als je hebt besloten om na een kennismakingsgesprek van start te willen gaan met coaching, dan heb je al een hele belangrijke stap gezet.  Als je de drive hebt om te gaan voor ontwikkeling en versterking van jezelf dan is een ontwikkeltraject de beste optie. Want wat je al een leven lang gewend bent te doen, verander je niet na 1 gesprek.. Je hebt tijd nodig om de nieuwe inzichten te integreren en te oefenen in je leven. 

In  7 sessies coach ik jou in 7 stappen naar vertrouwen. 

  1. Met behulp van een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse (het enneagram) krijg je een diepgaand beeld over jouw persoon, je ontdekt ook je drijfveren
  2. Je leert je valkuilen herkennen en hanteren
  3. Je kent je kwaliteiten en gaat meer van jezelf laten zien
  4. Je ontwikkelt je daadkracht en gaat aanvoelen wat juist is om te doen
  5. Je ontwikkelt je leiderschap
  6. Je herkent jouw stresssignalen en leert hier mee om te gaan
  7. Je verbetert je communicatie en je assertiviteit.  Je voelt je sterker in de omgang met je collega's, leidinggevende, maar ook in je priv√©situatie.

Ontwikkeltraject

Zeven sessies van 1 uur en 15 minuten

Particulier tarief 545 Euro*
Zakelijk tarief 699 Euro* 

* Prijzen zijn voor particulieren inclusief BTW.  Heb jij een bedrijf, of krijg je de sessies vergoed door je werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW.   Een ontwikkeltraject op basis van regelmatige coaching (1 x per 2 weken) geeft het meeste effect, bij afname van een traject is het de bedoeling dat dit in maximaal een half jaar moet zijn afgerond.  

Meer weten?  Vul dan hieronder het contactformulier in of bel:                          06-22018694

Contactformulier

Ik ga zorgvuldig om met je privacy en verstrek jouw gegevens niet aan derden.