Kom beter tot je recht met heldere communicatie

15-08-2018

Het valt me op dat vrouwen het (meer dan mannen)  lastig vinden om duidelijk te zeggen wat ze precies willen.  Ze zijn bang te hard of te egoïstisch over te komen en zeggen dan maar niets, of verpakken hun boodschap met veel woorden om vooral maar niet lastig te zijn... herkenbaar? Het gevolg is dat dat de boodschap totaal niet overkomt. Hierdoor kan je het gevoel krijgen dat de ander niet goed naar je luistert, maar is dat wel zo?  Het is de moeite waard aandacht te besteden aan je manier van communiceren. 

Sinds ik heb geleerd hoe ik effectief kan communiceren en ook de moed heb om mijn ideeën en behoeftes duidelijk uit te spreken,  merk ik dat ik niet meer over het hoofd gezien wordt. Ik ben duidelijk in wat ik wil en bereik meer resultaten. Dat betekent niet dat ik als een kenau of bitch voor mezelf opkom. Integendeel! Met deze tips voor effectieve communicatie zeg ik rustig en helder wat ik wil zeggen, komt mijn boodschap over en bereik ik veel vaker wat ik wil bereiken. 

Logisch dus dat ik hier in mijn coachtrajecten ook veel aandacht aan besteed. Van mijn klanten hoor ik steeds terug hoeveel baat ze hebben bij wat ze bij mij leren over effectieve communicatie.

Omdat ik zie dat heel veel vrouwen hiermee worstelen heb ik een e-book gemaakt.  Dit staat boordevol waardevolle tips die jou gaan helpen om ook beter uit de verf te komen. 

Wil je dit e-book ontvangen? Vraag het dan hier gratis aan. 

Gerda Munneke

Coach & Counselor