18 januari Workshop Stembevrijding in Bant

10-01-2024
Op 18 januari 2024 komt Jan Kortie naar de Bantsiliek voor een workshop "Jij bent Muziek!". Jan is o.a. schrijver van het boek "Jouw ziel wil zingen".

Wat kan je verwachten?

Jan Kortie: "Is het een workshop? Een open avond? Is het een voorstelling, een meezingconcert? Is het ernst of entertainment? Het is een wat wonderlijke mix van dat alles. Het is soms een vrolijke boel, dan weer een stemmige stilte. Maar de kans is vrij groot dat je er opgewekt vandaan gaat.

Je maakt deze avond kennis met stembevrijding. Het uitgangspunt van stembevrijding is: jouw muziek ben je zelf. Die muziek kan niemand je afpakken. En die kan ook niemand namens jou maken. Maar jij wel. Er komt van alles langs, deze avond: de durf om los te laten, de eenvoud van zingen, het belang van echt luisteren, de muzikale schoonheid in ieder mens, de trilling van wat er in ons leeft, hoe alles er toe doet, de uniekheid van jouw stem en jouw muziek, de vreugde van samen zingen, en natuurlijk: de ruimte die je zelf kunt voelen en ook kunt geven aan anderen als je je even helemaal vrij voelt."

Je leest het. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen!! Kom naar deze bijzondere avond en beleef het met elkaar. De Bantsiliek leent zich hier prachtig voor.

Aanmelden voor deze avond is verplicht en dat kan via www.mokinfo.nl

De Bantsiliek is open vanaf 19.00 uur en de workshop start om 19.30 uur.

  • Locatie: Zuidwend 2, 8314 AA Bant
  • Tijd: 19.30 uur
  • Kosten:  EUR 27,50 per persoon, bij voorkeur contant betalen bij de ingang.