Voor sensitieve en hooggevoelige zwangeren en pas bevallen moeders die graag extra begeleiding willen

  • Loop jij op je tenen, en ben je nerveus omdat je het allemaal zo goed mogelijk wilt doen?
  • Ben je vaak moe en zit je hoofd vol?
  • Zie jij altijd die blikken in de ogen van de mensen om je heen, waardoor je de neiging hebt je af te vragen of jij het allemaal wel goed doet?
  • Heb je het gevoel ervoor te moeten zorgen dat je voldoet aan de verwachtingen van je partner, familie, vrienden en vind je het moeilijk om wat jij wilt op de eerste plaats te zetten?
  • Schrik je vaak van felle reacties van anderen?
  • Heb je moeite met negativiteit van mensen om je heen en ben je geneigd jezelf steeds te aan te passen of te verdedigen?
  • Als jij iets op jouw manier doet, en een andere moeder / zwangere doet het anders, ga je dan twijfelen aan jouw manier?
  • Heb je de neiging iemand anders hoger in te schatten dan jezelf? Terwijl je van binnen best weet dat je heel wat in je mars hebt?
  • Voel je je vaak een eenling?

Waarschijnlijk ben je hoog gevoelig. Je laat je gemakkelijk uit het veld staan en dat is zo jammer. Je bent een bijzonder mens! Je hebt je kindje een hoop liefde en wijsheid te geven en het is belangrijk dat je uit durft te gaan van jouw intuïtie. Jij weet wat goed is voor jou en je kindje. En dat kan anders zijn dat bij een andere moeder.

Speciaal voor hoog gevoelige zwangeren en pas bevallen moeders heb ik een begeleidingspakket ontwikkeld. Dit is een traject waarin ik jou bij kan staan in momenten dat er veel op je af komt. Samen bouwen we aan jouw basisvertrouwen. Ik help je door stressvolle situaties heen. Ook als je behoefte hebt aan steun in je planning en overzicht wilt in de wirwar in je hoofd.

Een pakket van in totaal zes afspraken kost 345 Euro. Je bent dan steeds minimaal een uur bij mij, of ik kom bij jou thuis, dat kan ook (alleen in de NOP). Soms heb je iets meer tijd nodig, dat geeft niet. Tijdens onze gesprekken hebben we het over de dingen waar jij op dat moment hulp bij nodig hebt. Jij bepaalt dus ook wanneer je dat wilt, je stuurt me een berichtje en dan plannen we een afspraak in.

Het hele pakket is een half jaar geldig. Het kan zijn dat je in korte tijd wat intensievere begeleiding wilt, of je verspreid het over langere tijd. Dat overleggen we samen.

Maak gerust een afspraak om langs te komen en te kijken of het wat voor je is. Kennismaken kost niks! Ik heb een speciale pagina voor zwangeren en nieuwe mama's op mijn website: https://www.gerdacoacht.nl/voor-sensitieve-en-hooggevoelige-zwangeren/

Ik heb zes jaar gewerkt als assistente bij een Verloskundigepraktijk en heb sinds 2017 mijn eigen coachpraktijk waarin ik hooggevoelige vrouwen begeleid. Ik ben moeder van twee jongens.  Het gaat niet om medische / lichamelijke begeleiding maar om mentale coaching en het bouwen aan vertrouwen. Omdat het zo fijn is om in alle vrijheid over al je vragen en onzekerheden te kunnen praten, niets is mij vreend! Je bent welkom!

e-mail: gerdacoacht@gmail.com

telefoon: 06-22018694

www.GerdaCoacht.nl
www.GerdaCoacht.nl