Voor hooggevoelige studenten / leerlingen die graag hulp en extra begeleiding willen

  • Loop jij op je tenen, en ben je nerveus omdat je het allemaal zo goed mogelijk wilt doen?
  • Ben je vaak moe en zit je hoofd vol?
  • Zie jij altijd die blikken in de ogen van de mensen om je heen, waardoor je je ongemerkt weer aanpast aan wat anderen willen?
  • Heb je het gevoel ervoor te moeten zorgen dat de sfeer goed blijft, dat je niemand irriteert of boos maakt?
  • Schrik je vaak van boze reacties van anderen?
  • Heb je moeite met negativiteit van mensen om je heen en ben je geneigd jezelf steeds te verdedigen?
  • Als jij iets op jouw manier doet, en een collega doet het anders, ga je dan twijfelen aan jouw manier?
  • Heb je de neiging iemand anders hoger in te schatten dan jezelf? Terwijl je van binnen best weet dat je heel wat in je mars hebt?
  • Voel je je vaak een eenling?

Waarschijnlijk ben je hoog gevoelig. Je laat je gemakkelijk uit het veld staan en dat is zo jammer. Hierdoor komen jouw talenten niet tot zijn recht. Je bent een bijzonder mens!

Speciaal voor studenten tussen 18 en 25 jaar heb ik een begeleidingspakket ontwikkeld. Dit is een traject waarin ik jou bij kan staan in hectische momenten. Samen bouwen we aan jouw basisvertrouwen. Ik help je door stressvolle situaties heen. Ook als je behoefte hebt aan steun in je planning en overzicht wilt in de wirwar in je hoofd.

Een pakket van in totaal zes afspraken kost 345 Euro.  Je bent dan steeds minimaal een uur bij mij.  Soms heb je iets meer tijd nodig, dat geeft niet. Je komt bij mij in mijn praktijk en we hebben het dan over de dingen waar jij op dat moment hulp bij nodig hebt.  Jij bepaalt dus ook wanneer je dat wilt,  je kunt me altijd een berichtje sturen of bellen en dan plannen we een afspraak in. Het hele pakket is een jaar geldig, dus je hebt in het hele schooljaar zes keer de mogelijkheid om bij mij aan de bel te trekken als de situatie er om vraagt. We kunnen er ook een coachtraject van maken als jij echt aan een bepaald iets wilt werken. Dan zijn de afspraken sneller achter elkaar. 

Ik was zelf ooit een student secretaresse op het MBO en ik vond het best een spannende periode, die overgang van school naar werken. De angst of ik het allemaal wel aan zou kunnen... Ik begrijp dus wat je nu voelt. 

Je bent welkom...Natuurlijk mag je eerst een keer vrijblijvend komen kennismaken om te kijken of het wat voor je is. 

Mijn telefoonnummer is 06-22018694

Mijn e-mail adres: gerdacoacht@gmail.com