Vroeger was je 1 van hen... en nu ben je de leidinggevende

02-02-2022

Je hebt enerzijds de ambitie om door te groeien op je werk naar een leidinggevende functie en dat is ook gebeurd. 

Maar anderzijds....  je weet je nog niet altijd een houding te geven ten opzichte van je collega's.  Je bent loyaal en je wilt het graag voor iedereen goed doen.  Maar dat kan niet altijd.   Hoe ga je om met collega's die hun hakken in het zand zetten?   Hoe voorkom je dat je je niet uit het veld laat slaan door kritiek?  Hoe bewaak je je grenzen?  Wat heb je nodig om verantwoordelijkheid uit handen te kunnen geven en los te kunnen laten? 


Je vraagt je af hoe je invloed kunt uitoefenen en mensen met je mee kunt krijgen.

Eerlijk gezegd kost dat gepieker hierover je meer energie dan je zou willen.

Dit is een vraagstuk dat regelmatig terugkomt in mijn praktijk.

Als je doorgroeit op je werk, dan heeft jouw persoonlijke groei ook aandacht nodig.  In een nieuwe rol heb je andere vaardigheden nodig.  Coaching kan je hierbij helpen.   Het geeft je een duwtje in de rug, helpt je zelfvertrouwen te vergroten en je visie te bepalen.  Met een goed ingesteld kompas navigeert het een stuk gemakkelijker..   Word je weer bewust van je kwaliteiten en leer om te gaan met je valkuilen. 

Wil jij dat ook? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Tip: vaak is er budget voor persoonlijke ontwikkeling binnen je bedrijf of organisatie. Vraag er naar!

www.GerdaCoacht.nl