Voel je sterk op je werk

27-08-2018

Veel vrouwen zouden willen dat ze zich op hun werk sterker zouden voelen.  Ze voelen zich niet gehoord of gewaardeerd en als er dingen niet goed gaan, trekken ze het zich zeer persoonlijk aan. Ze werken hard, willen graag hun collega's helpen en vinden het moeilijk om " nee "  te zeggen, waardoor de stapel werk groter wordt en de stress oploopt. Hierdoor kan het lontje kort worden en kan het voorkomen dat je zonder dat je het wilt in een conflict of woordenwisseling terecht komt, of je trekt je terug in je schulp en bent eenmaal thuis humeurig en moe. Waardoor je je nog ongelukkiger voelt.  

Gevoelige vrouwen, die grote voelsprieten hebben naar hun omgeving, het voor iedereen goed willen doen, raken ook sneller afgeleid en uitgeput. Ze vinden het moeilijk hun mening te delen en zijn eerder afwachtend of laten zich overrompelen door een directe persoonlijkheid. Ze trekken zich veel aan van wat haar omgeving ergens van vindt. Ze vinden het moeilijk om voor hun doelen en wensen op te komen omdat ze van mening zijn dat ze vooral vriendelijk, inschikkelijk en gericht op anderen moeten zijn.

Voel je sterk op je werk... wat levert dat je op? Niet meer angstig en vanuit emoties je mening geven, maar vanuit je eigen kracht en eigen- wijsheid reageren op situaties op het werk. Weten wat belangrijk voor jou is, waar jij je goed bij voelt. Jouw belangen doen er toe!  Weten hoe jij goed uit de verf komt en beter functioneert. Fijner samenwerken met anderen. Beter communiceren en meer bereiken.  In balans zijn en weer zin krijgen in je werk. 

Wil jij eindelijk eens afrekenen met die onzekerheid die je tegenhoudt om echt goed uit de verf te komen?

Je niet meer laten raken door kritiek?

Leren hoe je beslissingen neemt en niet steeds de angst hebt het verkeerd te doen?

Leren hoe je beter kunt communiceren en duidelijk kunt maken wat je bedoelt, zonder het contact met de ander te verliezen?

Wil je meer bewust zijn van jezelf, wat je doet, wat je niet helpt en hoe je dat kunt veranderen?

Kortom: je wilt ontdekken hoe je met kracht, energie en zelfverzekerdheid op je werk kunt functioneren zodat je meer balans en plezier ervaart. En natuurlijk heeft dat ook invloed op je privéleven.. 

Dit 1 op 1 - traject wordt aangepast op jouw situatie.  In vier maanden tijd gaan we in zes gesprekken van anderhalf uur stap voor stap bouwen aan vertrouwen en vaardigheden.

Investering: 545 Euro exclusief BTW  Neem contact op voor meer info.