Weten wat jij wilt en wat je nodig hebt om verder te kunnen

11-06-2019

De reden dat ik mensen coach, is dat ik ze zoveel meer gun.  Vaak willen we dat anderen ons gunnen wat we onszelf zo moeilijk kunnen geven.  En daar doen we dan hard ons best voor.  En soms merk je dat het niet lukt,  en dat stress en spanningen de overhand nemen.  Vorig jaar schreef ik deze tekst en die kwam ik opeens weer tegen vandaag.  En ja, het is nog steeds actueel....  Wat GUN jij jezelf uit deze lijst? En wat is ervoor nodig om dit jezelf te kunnen geven?  

Als je aandacht vaak uitgaat naar anderen, is het voor jou niet zo vanzelfsprekend je te richten op wat jij zelf nodig hebt.

Wat je eerst nodig hebt, is een fundament. Hoe staat het er nu voor met je? Wat speelt er allemaal? Waar maak je je zorgen om? Wat vind je lastig? Waar wil je duidelijkheid in krijgen? Wat zou je graag anders willen?

Het is belangrijk dat je dit eerst allemaal duidelijk hebt.

In een blauwdrukgesprek van twee uur neem ik uitgebreid de tijd voor jou om dit duidelijk te krijgen en een fundament te leggen.

Wat kun je verwachten?

  • Een klankbord. Wat speelt er allemaal? Misschien kun je er de vinger nog niet goed op leggen. Wat speelt er in de onderstroom?
  • Rust, overzicht en discretie. Ik neem alle tijd om naar je verhaal te luisteren. Jouw verhaal is bij mij in vertrouwde handen. Door het stellen van vragen help ik je duidelijk te krijgen waar je naar toe wilt
  • Vergroten van je zelfkennis. Wat gaat jou goed af? Wat is belangrijk voor jou? Wat mag je nog meer gaan ontwikkelen? Wat zie je over het hoofd?
  • Een verslag en advies. Na afloop van deze twee uur durende sessie ontvang je een uitgebreid verslag per mail met ontwikkeladviezen. Jij bepaalt daarna zelf wat je wilt.

Tijd voor jezelf. Alles op een rij. Op adem komen. Overzicht. Hoe kun jij bouwen aan vertrouwen?

Daar wil ik je graag mee helpen.

Wat kost dat?

De kosten van deze blauwdruksessie zijn

€ 185

Nog even op een rijtje wat je hiervoor krijgt:

  • een uitgebreid gesprek van twee uur met alle aandacht voor jou
  • boven tafel krijgen wat er nodig is
  • je ontvangt een verslag en advies per mail, zodat je een fundament hebt om mee verder te gaan
  • tijdens het gesprek word je ook al door mij gecoacht

Voor particulieren is dit inclusief BTW. Wordt het vergoed door je werkgever, dan zijn de kosten exclusief BTW.

Ja, ik wil graag een blauwdrukgesprek inplannen

Wat je ook besluit te doen, zorg dat je ziel er gelukkig van wordt..