Over de twijfels en piekeruurtjes over jouw (nieuwe) functie...

09-06-2020

Net begonnen in een nieuwe functie... En nu zijn alle ogen op je gericht.

Jij mag nu geen fouten maken, jij moet het waarmaken!

's Nachts word je wakker en denk je aan die ene opmerking die een collega maakte. Die collega, over wie jij de leiding hebt, gaf geen gehoor aan een vraag van jou en sputterde tegen.

Wat nu? Hoe nu verder? Ben ik wel geschikt voor deze functie? Hoe krijg ik hem zover dat hij wel naar mij luistert?

En je denkt aan alles wat niet lukte deze week, alles wat tegenzat... alles wat niet ging zoals je van te voren had bedacht.

Welke eerste stap kan jij nu voor jezelf zetten?

Je reageert steeds op datgene wat anderen van je verwachten. Je werkt van buiten naar binnen.

Maar wat als je het nu eens omdraait?

Voor jou ligt een nieuwe uitdaging, een pallet aan taken en mogelijkheden.  Hoe heb jij het in je hoofd? Wat wil je bereiken? Hoe zou jij het willen?

Hoe ga jij een gesprek in met een lastige collega, een moeilijke opdrachtgever.... Ben je vooral bezig het hem of haar naar de zin te maken en aan te sluiten op deze persoon? Of heb jij aan het begin van het gesprek nagedacht over wat JIJ wilt bereiken....

Wat wil jij... hoe heb jij het voor ogen, wat zijn jouw doelen...  Werk je van buiten naar binnen, of van binnen naar buiten?

Hulp nodig om stevig in je schoenen te staan? Jezelf meer te waarderen, bij jezelf te blijven, van jezelf uit te gaan, duidelijk te communiceren en standvastig in het leven staan?

Je bent welkom.  Neem Contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik hier voor meer info.