Ik pak vaak het werk op dat anderen laten liggen, omdat het anders niet gebeurt of de kantjes er vanaf worden gelopen

24-09-2018

Uit angst dat er fouten gemaakt worden en jij erop aangesproken wordt, of omdat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en snel ziet wat er moet gebeuren,  neem je meer taken op je dan je zou moeten doen.

Het irriteert je dat anderen zo makkelijk zijn, maar je houdt je boosheid binnen. Met hart en ziel zet je je in, doe je wat er van je gevraagd wordt, en meer... Het kan je pijn doen als anderen dat niet opmerken of zelfs boos op je worden omdat ze vinden dat je teveel je stempel erop drukt. 

Je voelt je vaak teleurgesteld en wordt dan stil, afstandelijk of prikkelbaar, je vindt het moeilijk je echt te uiten. Als de maat vol raakt kan het gebeuren dat je uit je slof schiet en heel boos wordt, of juist nog meer in je schulp kruipt en onzeker wordt.

Word je moe van de grote verantwoordelijkheid die je altijd voelt?   Gaat je lijf steeds meer protesteren?  Wil jij meer ontspanning en plezier in je leven? Wil je leren hoe je op een positieve manier voor jezelf op kunt komen, zonder het contact met de anderen te verliezen?  

Neem dan contact met mij op voor een gratis inspiratiesessie en ontvang tips hoe je hier mee om kunt gaan!