Gaat jouw bedrijf failliet als jij de lat wat lager legt?

19-11-2018

Het kan altijd beter.......

Je bent gedreven in je werk en je wilt niet dat er iets op je werk aan te merken valt. Goed timemanagement is voor jou nog wel eens lastig.

  • Je stelt een taak uit omdat je bang bent fouten te maken
  • Je stelt dermate hoge kwaliteitseisen, waardoor je in tijdnood komt
  • Het afronden van zaken vergt veel tijd, omdat je in details blijft hangen
  • Je kunt niet delegeren omdat je wilt dat de zaken perfect gebeuren.

Bij jou gaat je werk altijd voor je plezier. Wat jij als een redelijk resultaat bestempelt, wordt door anderen gezien als een topprestatie. Dat verbaast je op zijn minst. Altijd functioneren op de toppen van je kunnen put je uiteindelijk uit. Je ergert je aan mensen die de kantjes er maar vanaf lopen, je krijgt dan de neiging om " het maar even zelf te doen". Maar inwendig wordt je er pissig van. Je uit je ergernissen niet snel, waardoor je spanning opbouwt. Die ergernis straal je ongemerkt wel uit waardoor mensen je soms ontwijken. Daarbij kom je zelf niet altijd toe aan leuke dingen en dat zijn ingrediënten voor oververmoeidheid of zelfs burn-out.

Hoe zou het zijn als je je beter kon ontspannen? Als je niet steeds zou denken dat het nooit goed genoeg is? Als je meer plezier zou hebben en fijnere contacten in je leven? Als je samen met anderen de klus kunt klaren? Wil je beter voor jezelf zorgen en af van de overtuiging dat het nooit goed genoeg is? Neem dan het roer in eigen handen en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek