Beter grenzen aangeven en voor jezelf opkomen

16-10-2019

Je bent een echte teamplayer en om eerlijk te zijn maak je je best vaak zorgen over hoe anderen jou beoordelen. Je weet dat je iemand bent waar je op kunt rekenen en je zet je meer dan goed in. En toch is er af en toe die angst en onzekerheid die met je op de loop gaat.  Die beren op de weg, de angst voor een slecht scenario. En als er dan op het werk iets voorvalt weet je niet goed hoe je hier op moet reageren. Wanneer mensen zich niet aan de afspraken houden bijvoorbeeld, of als iemand over je grenzen heen gaat. Of als je iets aan de orde wilt brengen in een vergadering waar moed voor nodig is.  

Je krijgt wel eens te horen dat je wat bot kunt reageren. Dat komt omdat je dichtklapt als je jezelf moet laten zien en horen.  Je benijdt mensen die het hart op de tong hebben en die er helemaal geen moeite mee hebben om hun zegje te doen. Jij zou dat ook wel willen, maar ja... jij zit nou eenmaal niet zo in elkaar, denk je..... Maar is dat wel waar? Hoe zou het voor je zijn als je wel voor je zelf op zou kunnen komen en op een rustige manier je zegje kunt doen? Wat zou dat voor je betekenen in de positie op je werk, hoe zou je je dan voelen?

Er worden genoeg trainingen aangeboden over communicatie,  en die zijn nuttig maar ook heel algemeen.  Daarom pak ik het anders aan.  Ik geloof dat een individuele aanpak op maat sneller, waardevoller en effectiever is.  Dat houdt in:   2 sessies van 2 uren individuele coaching. De focus ligt op jouw specifieke vragen en uitdagingen. Wat heb JIJ nodig om je communicatie te verbeteren en met vertrouwen je grenzen aan te geven, zonder bot te zijn?  Om minder te twijfelen aan jezelf en aan anderen en met meer vertrouwen in het leven te staan? In een vertrouwde sfeer werken wij aan jouw effectieve en professionele communicatie.  De kosten van van deze individuele coaching en training (2 x 2 uur)  bedragen 300 Euro inclusief BTW. 

Bij veel werkgevers is het mogelijk dit te financieren vanuit het opleidingsbudget.  Werkgevers en bedrijven kunnen BTW terugvorderen. Meer weten? Neem contact met me op!