1 uur online begeleiding voor adhoc hulpvraag

14-02-2023

Je hebt behoefte om jouw persoonlijke situatie / jouw hulpvraag op korte termijn te bespreken met een professioneel vertrouwenspersoon. Online coaching is laagdrempelig en je zit niet vast aan een langdurig traject. Naast coach ben ik ook counselor; dat wil zeggen dat ik samen met jou kijk naar jouw levensverhaal, om te onderzoeken hoe jouw probleem is ontstaan, zodat je ontdekt wat je nodig hebt om je patronen en overtuigingen om te buigen. Het gesprek vindt plaats via Teams. Het gesprek kan zowel gaan over een werkgerelateerde vraag als een persoonlijk issue.

Coaching gaat over jou, het helpt je weer grip te krijgen op jouw gedachten en over je gevoelens. Het gaat over omgaan met uitdagingen in je leven, over keuzes maken, over stevig in je schoenen staan, verbeteren van je communicatie, beter zorgen voor jezelf, verbeteren van je (werk)relaties. Wat heb jij nodig om verder te kunnen? Gun jij jezelf dit gesprek?

1 uur online coaching kost 85 Euro*

Voorwaarden: Na invullen van het contactformulier neem ik contact met je op om zo snel mogelijk een datum te plannen. Ik stuur je een betaalverzoek. De betaling moet voor aanvang van het gesprek zijn voldaan. Door het inplannen van een gesprek geef je aan accoord te gaan met mijn algemene voorwaarden en de privacyregels waaraan ik als praktijk moet voldoen.